top of page

OM ULTRALYDPRAKSIS AS

Marit-Tepstad

Om lege Marit Tepstad

Spesialist i allmennmedisin og radiologi. Spesialist i ultralyd.

Jeg ble utdannet lege i 2002 og ferdig spesialist i radiologi i 2011. Jeg har jobbet som røntgenlege ved Haukeland universitetssykehus og Haraldsplass diakonale sykehus. Jeg har lang erfaring med ultralyd bla jobbet for Unilabs. Jeg har også flere års erfaring som allmennlege og sykehjemslege, ble ferdig spesialist i allmennmedisin i 2021. Startet opp Ultralydpraksis i 2018.

Velkommen til Ultralydpraksis AS- ditt lokale senter for helsetjenester av høy kvalitet.

Mitt navn er Marit Tepstad og jeg er både en erfaren radiolog og allmennlegespesialist. Med en dyp forståelse av medisinsk bildediagnostikk og generell medisin, er jeg stolt av å tilby et omfattende spekter av tjenester som dekker både allmennlege- og ultralydbehov. Min dedikasjon til faget sikrer at pasientene alltid mottar den beste omsorgen basert på den nyeste medisinske forskningen og praksisen. 

Ved Ultralydpraksis AS, forstår vi at hver pasient er unik. Derfor tilbyr vi ikke bare konsultasjoner på klinikken, men også hjemmebesøk. Enten du trenger en rutinemessig legekonsultasjon eller en ultralydundersøkelse i komforten av ditt eget hjem, er vi her for å hjelpe. 

Som den eneste ansatte ved Ultralydpraksis AS, gir jeg hver pasient min fulle oppmerksomhet og sørger personlig for at du får den beste pasientopplevelsen som mulig. Jeg verdsetter forholdet mellom lege og pasient, og mitt primære mål er å møte dine helsebehov med ekspertise og omsorg.

Ultralydpraksis AS har klinikk i Bergen, Førde, Lavik, Stord,  Norheimsund og Fusa.

Marit Tepstad
Daglig leder, Ultralydpraksis AS

bottom of page