OM ULTRALYDPRAKSIS AS

Om lege Marit Tepstad

Jeg ble utdannet lege i 2002 og ferdig spesialist i radiologi i 2011. Jeg har jobbet som røntgenlege ved Haukeland universitetssykehus og Haraldsplass diakonale sykehus. Jeg har lang erfaring med ultralyd og har siste årene blant annet jobbet som konsulent for Unilabs i Oslo, Ski, Fredrikstad, Trondheim og Sandnes samt jobbet som konsulent for Austad diagnostikk.  Jeg har erfaring som allmennlege og tidligere jobbet som fastlege i Bergen samt sykehjemslege ved Fjell sjukeheim på Sotra og ved sykehjemslegevakten ved Bergen legevakt.

Jobber som konsulent og reiser defor rundt og tar vikariater der det trengs, nylig jobbet som fastlegevikar i Lærdal og Ålesund, nå jobber jeg som fastlegevikar i Mo i Rana frem til 18.. desember.. 

Ultralydpraksis AS

Jeg har nå startet opp  med egen praksis og har klinikker i Bergen, Norheimsund og Førde samt reiser til Fusa, Stavanger,  Oslo/Asker,  Lærdal, Ålesund. og Mo i Rana. Avtaler og setter opp datoer som passer og kommer gjerne når det blir fylt opp en dag. Nytt er at det er tilgjenglig 3D av gravide i Førde. 

Alle er hjertelig velkommen!

Marit Tepstad
Daglig leder, Ultralydpraksis AS

Vis mer

Ultralydpraksis AS
Org nr 920 699 960

  • Facebook Social Ikon